Kontakt

Fellowship - bilder - Bedrup med tummen upp

Mikael Bedrup 

Tel eller Sms: 070-633 74 61. Mail: mikael@fellowship.nu

Jag är ansvarig för The Fellowship MM och är också präst i Svenska Kyrkan.”

Min bakgrund: Tidigare var jag proffsdj och eventproducent. Numera föreläser jag också; bl.a om beroende och medberoende. Älskar hojkulturen och åker många mil på hojen, en HD, varje år samt leder också mc-gudstjänster.

Uppvuxen i en på ytan bra familj. Dock fanns det alkoholism i familjen, som varje halvår kom på besök, under min uppväxt. Konfirmerades som nästan alla gjorde när jag var ung. När jag fick en Biker-Bibel i min hand år 2000, fängslades jag av vittnesbörden i den. I den nybörjarkurs i kristen tro, Alphakurs år 2001, dit min fru anmälde mig, så var det en människa där som var med i en självhjälpsgrupp och som följde mig dit på mitt första av numera tusentals självhjälpsmöten. Nu har jag varit nykter sedan början av 2003.

Biker-Bibelns life-storyn och deras insikter gav mig mod, dels att våga vara nykter, dels efter mycket ifrågasättande, att bli aktivt troende, där sedan nyfikenheten ledde till teologistudier och en Teol.kand-examen. Vigdes till präst 2009. Det var när jag gratis fick Biker-Bibeln under MC-mässan år 2000 som min nya väg startade. Att läsa i den ger märkligt nog kraft, vishet, tro och kärlek. Mycket märklig bok. Som förbättrar liv. Och allt sker genom tron på Jesus som då lovar oss evigt liv. Aldrig trodde jag den skulle förändra mitt och min familjs liv så radikalt. Var med och startade och har drivit The Fellowship MM sedan starten 2015″.

Undrar Du något så ta gärna kontakt. Gud välsigne Dig!