MC-gudstjänster

NÄSTA MC-GUDSTJÄNST 2019-05-11, Allhelgonakyrkan, Söder, Stockholm.

Prästen Mikael Bedrup leder och arrangör är Tyfri MC, som bjuder in, leder mc-tur dit och har kanonmusiker i kyrkan och det blir också en delare, som berättar om sitt liv! KOM!!!!


-Ta kontakt med Fellowship MM om Du önskar hjälp med en mc-gudstjänst inom Svenska Kyrkan! Vi har erfarenhet sedan många år, från olika platser i Sverige, där vi fyllt kyrkor med hojåkare, erfarna bikers och nyfikna. Vår kristna tro och hojar är en spännande kombination som alldeles tydligen lockar tusentals att höra om hur Jesus förvandlat våra liv och så kan göra med Ditt. Nyfiken? Kontakta oss så kan vi ge tips!


Tack för alla dessa år i Tierp!!!

Vi har under många år fyllt bl.a kyrkan i Tierp med hojåkare, vittnesbörd, rockmusik, korvgrillning och gemensamma mc-utfärder. Många har under dessa år rest väldigt långt för denna heldagsutflykt med andlig påfyllning. Vi tackar alla som kommit, där medlemmar från oss som jobbat där i Svenska Kyrkan drivit dessa alltid fullsatta gudstjänster.

Nu är det dags att flytta dessa spännande annorlunda gudstjänster som också har varit väldigt uppskattade av församlingsborna. Håll utkik här, så får Du se var vi kommer vara i framtiden med dessa uppskattade möten för bikers och nyfikna. Tack alla bikers och församlingsbor. Ni förgyllde mångas liv, framförallt mitt.

Gud välsigne Tierp!/ Mikael Bedrup


Vilka succéer det blev både söndagen den 28:e maj och 27 augusti 2017!!! 

Vi alla hojintresserade fyllde den omtalade rockiga MC-gudstjänsten i Tierp, Nathanaelskyrkan. Det blev fullsatt bägge gångerna med bikers, hojåkare och entusiaster. 

Vi fick häftiga rocklåtar av ”Too Much Monkey Business”, vittnesbörd bl.a av Presidenten i ARM MC, inspirerande tal, nattvard, gratis korvgrillning & mingel samt gemensamma hojtursutflykter med upp till 47 hojar efteråt till ett mycket annorlunda utflyktsmål och vi avslutade dagarna med middagar i Fullerö och i Svista.

Många som aldrig gått i kyrkan var helt uppfyllda av dagarna! Vi tackar alla tusentals som genom åren kommit till de mc-gudstjänster som Svenska Kyrkan gjort under sex år i Tierp och där vi i våra ämbeten fått verka. Må Gud välsigna alla hojåkare i Tierp i framtiden!


Allhelgonakyrkan, Söder, Sthlm 2017-05-14. Det var många hojåkare och intresserade som kom till mc-gudstjänsten som Tyfri MC & Allhelgonakyrkan tillsammans med Prästen Mikael Bedrup ledde. Fantastisk musik såsom blues, gospel m.fl var representerat. Delaren Sandra berörde våra hjärtan och Mikael talade fritt ur hjärtat om Jesus skyddsbur för oss. Marcus, körledaren känd från tv och ”Gatans kör” spelade och sjöng också. Så häftig eftermiddag!


ROCKIGA MC-GUDSTJÄNSTER SOM ÄGDE RUM 2016!

-MC-gudstjänsten den 28:e augusti kl. 11 – var med rockbandet TMMB som lirade med fullt ös, Leif gav oss en lifestory, det blev gratis korv och fika samt gemensam hojfärd efteråt. Och vi blev som vanligt många och nu längtar vi till nästa mc-gudstjänst, sista söndagen i maj 2017!

Mc-gudstjänsten den 29:e maj blev fullsatt och det skrevs om den innan och efter bl.a i Uppsala Nya tidning, Aftonbladet, Norra Uppland och visades på nyheterna i SVT. Detta är Sveriges häftigaste gudstjänst, sade alla!!!


ROCKIGA MC-GUDSTJÄNSTER SOM ÄGDE RUM 2015!

image

30:e augusti 2015: Arrangör: Svenska Kyrkan, Nathanaelskyrkan, Tierp. Det blev nästan fullsatt och det blev en fantastisk berörande annorlunda mc-gudstjänst, sade alla, även de som sällan går i kyrkan.

Rockbandet TMMB, intervju av bikern Larza, predikan om vikten av att inte vara likgiltig av Prästen & bikern Mikael Bedrup, gratis korvgrillning och därefter blev det gemensam hojtur till spännande utflyktsmål, som var Lövstabruk (fast guidningen blev för lång, vilket ej kommer upprepas, även om den var intressant.. Detta var häftigt, bikers kom från Stockholm, Uppsala, Gävle, Sandviken och Dalarna.

31:e maj 2015: Arrangör: Svenska Kyrkan, Nathanaelskyrkan, Tierp. Det blev nästan fullsatt, som vanligt. Häftiga proffsrockbandet ”Too much monkey business” rockade i kyrkan. Delning av biker Leena-Karie. Och det blev en inspirerande predikan av Prästen & bikern Mikael Bedrup. Mingel och korvgrillning var det efteråt. Sedan åkte vi alla i en stor hojkortege och som vanligt till spännande utflyktsmål, Strömsbergs Bruk för guidning, mingel och fika. Se: http://m.svenskakyrkan.se/tierp/mc-gudstjanst