Nyheter

2019-02-11: ”Leder MC-gudstjänst den 11:e maj 2019 i Allhelgonakyrkan, Söder i Stockholm med Tyfri MC – KOM!!!!”

img_5568

Vi ser fram mot en härlig hojsäsong, träffar och härlig körning. Dessutom leder Prästen Mikael Bedrup en mc-gudstjänst den 11:e maj i Allhelgonakyrkan på Söder i Stockholm åt och med Tyfri MC.

2018-03-15: Snart rullar vi ut med världens bästa budskap igen!

I år kommer vi knyta relationer, åka och ses på vägarna bl.a i södra Sverige under sommaren. Vill Du hänga med? Ta kontakt med oss!

Vi älskar hojkulturen och möten med människor. I samtal kan vi dela våra bördor och vår glädje med varandra. Att åka tillsammans, stoppa och äta ihop samt åka till spännande utflyktsmål på härliga vägar skänker oss glädje.

Vi talar gärna om vår kristna tro och vad den innebär för oss. Fråga oss så berättar vi. Vi kastar inte Biblar eller vår tro i ansiktet på människor, men om Du frågar så berättar vi gärna vilka livsförändringar tron har hjälpt oss och våra familjer med.

Och Du, vi har Biker-Biblar, om Du är nyfiken…

2018-03-09: Längtar du till att cruisa på varma krokiga asfaltsvägar?

IMG_0554

Just nu den 9:e mars snöar det utanför mitt fönster. Var är våren? Lugn, av erfarenhet vet vi att den kommer.

Ser fram mot att starta upp hojen och rulla ut på vägarna, se nya saker, möta nya människor, fika och samtala om hojlivet, vanliga livets berg och dalbanevändningar och om det eviga hoppet.

Möter i hojkretsar en hel del som farit illa som barn och deras trasighet kan ligga olika djupt. När jag börjar tala om mitt liv så brukar andra öppna sig förtroligt, eftersom ingen orkar bära sina bördor själv.

Hoppas få åka ut och föreläsa på möjliga och omöjliga platser i vår och sommar.

Vill Du se en mc-kortege? Kolla in videon här från ”Trasdockan 2011”, där jag, Lasse Lindberg och Kishti Tomita från Idol berättar om ”glömda barn” från Kungsträdgårdens Stora scen mitt i Stockholms city för en massa bikers.

Gör skillnad för de små. De är vår framtid.


2018-01-01: ”Vi stod vid vändpunkten…”

…Så är budskapet inom många självhjälpsgrupper. När man inte orkar kämpa längre, när det inte tycks finnas någon väg framåt längre, då är valet antingen kapitulation eller död. Vi valde en stark kraft större än oss själva, till slut insåg många av oss att det var Jesus, så vem var han?

”I alla de möten som sker mellan Jesus och människor skapas vändpunkter. Livet tar en ny vändning där Jesus går fram. De som var sedda som mindre värda, gav han tillit och värde tillbaka. De som levde med skuld och skam, såg han på med förlåtelse och kärlek så att de förmådde resa sig igen. Han vände människors perspektiv så att de kunde se livet på nytt. Han vände på de givna maktordningarna, sa att det minsta barn är den som är störst i Guds rike.

Flera gånger blev Jesus lockad att dra sig undan sitt uppdrag att leva i solidaritet med människans lidande och till slut död. Han frestas att få makt, se människan på avstånd och leva långt från henne. Men han valde en annan väg. När Jesus och hans lärjungar skulle fira påsk i Jerusalem, blev han förrådd av Judas, en av lärjungarna, och utlämnad till de romerska myndigheterna. Han fängslades och blev dödad genom att hängas på avrättningsredskapet korset, det vi minns på långfredagen. På tredje dagen efter han dött uppstod han från döden. Det firar vi på påskdagen.

Kristen tro är en tro på uppståndelsen, vändpunkten. Därför är också korset det kristna tecknet, symbolen för hoppet, vändpunkten från död till liv”. Vad kan detta betyda för just dig? Läs mer här från vår Bibelskola….


2017-12-30: Vi kör med Jesus i tanken 2018….

Många ger löften in i det nya året. Så här den näst sista dagen år 2017, så kan vi reflektera över våra framtida dagar. Vad skall kommande år handla om för Dig och mig?

Att leva med och genom kärlek är det alla människor djupast vill. Varför är inta alla människor snälla och omtänksamma mot varandra, kan man undra, när man ser ut över vår värld. Att leva med frihet kan innebära olika saker. The Fellowship MM vill köra hoj och det med Jesus i tanken.

Vad innebär det? Jo, att köra hoj och leva i gemenskap med alla. Att bli förbättrad på djupet kan många intyga att det blev när de till slut, en del av oss var tvungna att hamna på vår botten, när de valde att lägga sina liv i Guds händer och be om hjälp. I Bibeln står det ”att Gud är kärlek” och det är ju det alla eftersträvar. Ett gott råd kan vara att läsa i Bibeln vem Jesus är, hur han gjorde och vad han lovar Dig? sedan är det bara att köra – med Jesus i tanken. Ride on Sisters and Brothers!


2017-12-22: Nu är det jul igen, så vem är Jesus måste frågan då vara?

Julen handlar ju om Jesusbarnets födelse och vi The Fellowship MM vill ju berätta för alla som vill höra, varför Jesus betyder allt för oss, och faktiskt för Dig. Vi tror på allvar, för vi vet av egen erfarenhet, att tron på Jesus befriar även Dig.

Vi har gått från missbruk och tomhet till meningsfulla liv i gemenskap, därför kan vi inte vara tysta om detta märkliga barn som vi påminns om under julafton. Som du vet så kan du här på vår hemsida läsa vår Bibelskola. 

”I Jesus – hans liv, död och uppståndelse och i Bibelns berättelser om honom – finns i kristen tro den tydligaste bilden av vem och hur Gud är.

Av kärlek till världen, skapelsen och människan blev Gud människa i Jesus Kristus. I djupaste närhet med människan och fullständig solidaritet med människans villkor är Gud nära människan i brister, lidande och död men visar också en vändpunkt, uppståndelsen.

Det finns sammanfattat i de bibelord som ibland kallas lilla bibeln: ”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att var och en som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv”.(Johannesevangeliet 3:16) På så vis har Jesus räddat oss från att vara utlämnade till oss själva och vår egen förmåga”.

Vi önskar alla Bikers en välsignad Jul och med hopp om fina åkturer 2018!


2017-12-19: ”God (h)jul….”

”Oss är en frälsare född”: Julhelgen hägrar för många, men de finns också de som lider under helgen av exempelvis; ensamhet, utanförskap, beroende, medberoende eller sjukdomar.

Julnatten: Prästen Mikael som är med här i The Fellowship MM tjänstgör i Karlholms Kyrka vid Upplandskusten kl. 23oo på julnatten. Välkommen för en stämningsfull stund med musik och tankar i natten.

Uppdaterad hemsida idag: Se under fika och food – tips för Skåne samt nya möten under hojträffar 2018. Vi har till idag, 2017-12-19, haft över 18.239 som varit inne här på vår hemsida, många är tydligen nyfikna på The Fellowship MM.

Förverkliga drömmen: Nu inväntar vi våren och längtar till hojåkning. Drömmer om nya vägar. Drömmar är viktiga. Har Du förverkligat Dina? Varför inte? Vi har nya idéer för nästa år. Nyfiken?


2017-10-25: ”På väg…..”

Nu är en del av hojarna körda till service och/eller modifiering inför 2018:års hojsäsong. Är tacksam för alla möten gångna säsong. Vi går alla igenom ständiga förändringar, så också The Fellowship MM. Någon åker inte längre med oss och några är sugna att hänga med.

Vi har en del spännande förändringar på G under nästa säsong, men de planerna blir tydliga under nästa år.

Kan dock sammanfatta hojåret 2017 med många åkta mil, många träffar, en del av oss betjänade under ex. mc-gudstjänster, begravningar och hojvigslar. Och det blev en hel del själavårdssamtal och också nyfikna frågor om vår kristna tro och den Biker-Bibel vi delar ut till de som önskar.

Hur tänkte Du under vintern få kraft och lust? En viktig tid för dels kontemplation och dels för den så för alla viktiga andliga förkovran. Ett tips är att ta kontakt med en kyrka i närheten och anmäl Dig till en Alpha-kurs, en nybörjarkurs där man äter ihop och diskuterar den kristna tron. Den finns inom de flesta kristna samfund världen över.

Du vet väl om att de första kristna kallades ”Vägen”. De var på väg med sitt glada budskap; att oss är en frälsare född… Vi har numera Jesus i tanken då vi kör hoj och korset på våra västar indikerar det för oss livsviktiga och meningsfulla, att det finns en levande älskande Gud som hjälper oss och lovar ett evigt liv. Nyfiken? Är du på väg?….


2017-09-15: ”Följ mig…”

Jesus ord, han som säger sig vara ”vägen, sanningen och livet”, är en bra GPS och Idol. Och inte bara det, genom tron på honom förvandlar han liv. Hur det fungerar, det vet jag inte, bara att det fungerar. Själv har ju varit nykter sedan 14,5 år i skrivande stund genom tron på en levande Gud, Jesus.


Vad händer hösten 2017 och framåt?

The Fellowship MM tuffar på (en mc som tuffar?…) och inriktar sig än mer på att vara navet (det passar bättre som liknelse) inom mc-kulturen för frågor om livet och dess olika resor (den liknelsen var bra).

Vi finns som samtalspartner för bikers. Grunden är kristen tro och genom den har vi fått betjäna genom bl.a våra civila uppdrag vid ex. vigslar och begravningar samt dop.

Behöver du samtal eller en gemenskap, hör av Dig. Rock on Bikers!


2017-08-05: Vad händer?

Här hemma så har undertecknad bl.a åkt på utfärder och några träffar. Fick bl.a en härlig färd i onsdags där The Fellowship MM åkte med Tyfri MC till Vaxholm där vi åt och myste tillsammans. En tur med A.R.M MC till Sigtuna och Enköping, gjordes veckan innan, där Mel´s bilar finns samt middag i Sveriges närmaste stad var givande.

För två veckor sedan så minglade jag med vår väst från The Fellowship MM med kristna från hela världen i Uppsala och det var bl.a en träff me UKMC, Tyfri Mc och vi bl.a som fick en rundvandring på Livets Ord under deras Europakonferens.

Nu börjar snart semestrar ta slut och åkningarna blir lite mer sporadiska, se dock våra mötesplatser och datum, så jag hoppas vi ses snart, framförallt söndagen den 27/8 kl. 11 i Tierp, Nathanaelskyrkan, som brukar bli fullsatt när sista mc-gudstjänsten med rockband äger rum.

Kom med eller utan hoj. Det blir jyst rockmusik, predikan som inspirerar och berör, gratis korvgrillsmingel samt gemensam hojtur efteråt med gratis fika. KOM I TID och boka in samt dela detta med alla du känner!!!!

Gud välsigne Dig önskar Mikael i Fellowship MM!


2017-07-26: Alla hojåkande custommc är välkomna!

-Efter gemensamt beslut vill vi förtydliga att vi välkomnar alla som har custommc att kunna bli members hos oss! Då flera vill åka med oss så har vi diskuterat och kommit fram att vårt uppdrag är viktigare än var hojarna är byggda.

Vill du åka med oss, så kontakta oss, då vi kör för ett hoppfullare Sverige.


2017-06-13: Vi kör för hoppet!

-Vi alla översköljs av rapportering om våld och terror i media! Det finns mer som fungerar än tvärtom, glöm aldrig det, men det rapporteras inte om detta då det inte säljer lika bra. I Bibeln står det ”Var inte rädd” 366 gånger, ett budskap för varje dag och lite mer, det som kallas för nåd. Varför vi kör med korset och namnet Jesus på våra västar är därför att tron på Gud som upprättar och befriar skänker ett kärleksfullt och meningsfullt liv, vilket vi vet av egna erfarenheter från svårigheter.

Vi ber om en skadefri sommar med mycket glädje och underbara turer och möten. Gud välsigne Dig Syster och Broder!


2017-06-04: The Fellowship MM tackar alla bikers….

-Två mc-gudstjänster, dels den i Allhelgonakyrkan i maj och den åter fullsatta i Nathanaelskyrkan i Tierp med många nya nyfikna hojåkare, har inneburit många nya möten och bekantskaper och spännande samtal!

Två dygn under Custom Bike Show 2017 i Norrtälje gav oss energi och även där många viktiga och roliga samtal och möten med massor av klubbar. Tack alla. Nu rullar sommars samt våra hojar vidare och vi ser fram mot energifyllda möten och rofyllda platser. Vi kommer åka tillsammans så om Du vill hänga på, så kontakta oss. Kör genomtänkt Systrar och Bröder!


2017-04-14: Kristna bikers bjöd in till häftig gudstjänst i Stockholm…

I helgen ledde undertecknad MC-gudstjänsten i Allhelognakyrkan på Söder i Stockholm. Arrangörer var Tyfri MC samt Allhelgonakyrkan.

Dagen började med en kortege till gemensam lunch på Ekerö.

Kl. 14 gasade vi på mässan och det blev härlig musik i blandade genre såsom gospel, blues, andligt bl.a. Lasse Lindberg sjöng solo för första gången, Lasse Franklin och Per kompade Heléne och Erica Banck spelade och sjöng innerligt samt Marcus (känd körledare från ”Gatans kör”) sjöng gospel så blodet bubblade. Sandra delade om sitt liv ur missbruk och berättade stolt att hon numera går med Gud, även om en del har svårt för att förstå, men de ser den smittande glädjen i hennes smittande hjärta. Jag predikade om att Jesus bön för oss är ett skydd på vår resa bl.a

Efteråt bjöd Tyfri Mc på korv och fika. Anders Ottosson och Lasse Lindberg gjorde ett mycket bra förarbete och gjorde denna fantastiska dag möjlig. Vi kristna gemenskaper arbetar tillsammans. Vårt mål är ju att sprida tro, hopp och kärlek in i mc-miljön. Vi alla fick en välsignelse avslutningsvis inför hojsäsongen oh våra viktiga möten.


2017-03-07: Nyfiken på kristen tro?

Varför är vi som åker i The Fellowship MM kristna? Vi får ofta frågan, därför är Du självklart välkommen att höra av Dig till oss. Se under kontakt!

Frågor som ex: Är den kristna tron sann, Vem är Jesus och varför måste han dö., Är Bibeln relevant, Hur ber man och varför, Vem är den heliga Ande och kommer en kristen tro ge mig svar på de stora frågorna – livet, döden och kan den ge dig ett meningsfullt liv i med och motgång?

Kontakta oss för mer info!


2017-03-06: Bibelns budskap räddar oss!

img_0480

Vår grund, vår GPS, som kristna bikers är Bibeln. En fantastisk bok, Böckernas bok, som ger oss och många hopplösa ett märkligt hopp och skänker kraftfull förvandlande kärlek in i det allra mest brustna, vet vi av egen erfarenhet. När jag släppte min bristfälliga kontroll och vågade börja tro på Jesus, förbättrade sig mitt liv. Har varit nykter nu sedan över 14 år. Behöver Du ett nytt liv?

Nedan brukar kallas för Lilla Bibeln, det är en sammanfattning av hela Bibeln.

”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.”
Johannesevangeliet 3:16

Nyfiken? Vi delar ut Biker-Biblar til den eller dem som är nyfikna.


2017-03-03: Vi är ett aktivt nyktert kristet Motorcycle Ministry!

Vad har hänt?

Vi startade våren 2015 och vi alla hade åkt tillsammans eller i andra Ministryn tidigare och nu ville vi gemensamt starta ett kristet MC-Ministry i Uppland, kring Uppsala, Stockholm och Gävle. Nu har vi utvecklat vårt MC-Ministry! Vi har gjort ett demokratiskt val, vilket innebär att alla skall vara alkohol och drogfria samt vara aktivt engagerade året runt och att vi åker endast amerikanska custom mc (Harley, Indian, Victory..). Nu träffas vi också sedan förra året, året runt & med Dig som är intresserad!


Support Team

img_0506

Ett enkelt sätt att bli en del av vår gemenskap är Support Team! Hjälp till med vad du brinner för och när Du kan. Detta uppdrag är både för kvinnor och för män och är också det första steget som hangaround för män. Självklart vill vi först att Du kan och får lära Dig vad som krävs för att bli associated hos oss. Du kommer ju att vara ett ”ansikte utåt” för oss och ytterst för vår kristna tro. Läs mer här.


President?

Demokratiskt insåg vi till slut att alla kan inte bestämma! Det krävs engagemang av alla, men en måste ytterst vara ansiktet utåt och som slutgiltigt bestämmer så våra visioner förverkligas. Detta mer krävande sätt, att vi alla skall vara nyktra engagerade och customåkande biker kamrater har inneburit att några valt att gå vidare och att några tillkommit. Vi vill vara trovärdiga inom hojkulturen, det är därför vi demokratiskt valt vår inslagna väg för hopp.

Därav valdes Mikael, vår kontakt, till vår första president. Därmed tas också hans tidigare ”tag” på västen bort. Han är fortfarande vigd präst i Svenska Kyrkan, men för att inga missförstånd skall uppstå, är detta en viktig signal. Mikael är präst var han än verkar i första hand, men hans uppdrag i The Fellowship MM är att driva vår vision framåt, att se till att försöka sprida tro, hopp och kärlek även i hojmiljön.


2017-05-15: The Fellowship MM – nu i Jerusalem…

Två från The Fellowship MM åkte 2017-05-13 till Jerusalem för att besöka Jesu platser och få andlig inspiration. Loggan på kepsen gör reklam för gemenskap i det heliga landet.

Här kan man gå på de heliga historiska platserna i och kring Jerusalem. Här utgår en stor del av våra kristna rötter.

Det unika är ju att Jesus kom till oss i en historiskt bestämd tid, vilket de flesta historiker är ense om, frågan kvarstår för en del: var och är Jesus den han utgav sig för att vara? Är du nyfiken så låt oss berätta vad vi tagit reda på om Jesus.

Visste Du att de första kristna kallades ”Vägen”. Det passar även oss som ofta befinner oss där, också vi med samma budskap, sprunget från just Jerusalem.


2017-03-04: Vår Guideline för The Fellowship MM

Idag har vi uppdaterat hela vår Guideline för alla som har eller vill ha ett uppdrag inom vårt Motorcykel Ministry. Detta gäller allt från de i Support Team, Hangaround, Prospects och fullvärdiga Members. Här  står om allt från antagning, uppförande, åtagande, verksamheter och avtal för uppdragstagare etc. Denna Guideline, där även vårt syfte och målsättning är angivna, är vår GPS.

Om Du är nyfiken på oss, så visar vi den självklart för Dig. På detta sätt vill vi undvika problem, utan istället vara klara vad vi gör och hur vi vill handla, på intern och externt (2017-03-04).


2017-02-16: Outreach för Europa…

The Fellowship MM deltog självklart under Biker Church Europa 2017-02-16-19 på Gullbranna utanför Halmstad. Detta var en helg tillsammans med ett 100 tal bröder och systrar från 25 kristna mc klubbar från ett 15 tal länder. Här knöts det kontakter med kristna mc-klubbar från hela Europa.

Vårt uppdrag är ju att gå ut till alla människor med det fantastiska uppdrag som våra hjärtan är fyllda av.


2017-02-10: The Fellowship MM Sunday Church-tour

Vi samlas och åker kl 09 från OKQ8-macken vid sista utfarten ut från Uppsala vid E4:an. Målet är Katarinamässan kl. 11, därefter går vi alla och äter lunch gemensamt för härlig gemenskap. Välkomna att hänga på!


VAD HÄNDE 2016?

Ny member med fullpatch!

2016-05-29: Vi välkomnade ny fullvärdig Member efter sin Prospect tid. Här skall manifesteras ett gott kamratskap, att man kan åka långt och mycket, att man är uppskattad av hojkulturen och att man har en vilja att föra budskapet vidare på sitt sätt. En ytterligare ”Disciple”!


Ny fullvärdig member på G…

2016-05-14: Ryggmärket sys på för Prospect. Efter ett år är det snart dags för ryggmärke. En tid där man som prospect lärt sig mer hur hojkulturen fungerar och den har fått se hur Du fungerar i mc-miljön.

Vi välkomnar hangarounds. Ta kontakt med oss, åk med oss och njut av friheten i både Hojåkandet och i tron.


Vad är huvudsaken?

2016-04-03: För våra members har vi nu tagit fram kepsar, så att att The Fellowship blir än mer synliga, så att man kan ta kontakt med oss när Du ser någon eller några av oss!


2016-02-22: Nya hoodies för våra members är på G (se bild ovan). 

”Syns man inte, finns man inte”… Vårt uppdrag är att sprida det glada budskapet, därför är det viktigt att vi syns, dvs. korset, där förlåtelse och upprättelse och ett nytt liv är möjligt, som är avbildat i vår logga.


2015-12-06: The Fellowship MM Member Meeting: 

The Fellowship, ett kamratskap, bygger på att man träffas. Innan juletid träffas vi och grillar och talar om säsongen som varit, ber och pratar om nya mål kommande säsong. Nu så här innan jul, blir vi än mer påminda om varför vi firar jul, eftersom det är denna kommande årliga händelse som är själva navet varför vi har våra västar, Jesus föds. Vi hoppas Ni alla där ute får en fridfull jul. Efter jul så kommer hjul med julebudskapet som skall spridas ”on the roads”. God Jul förresten….


2015-11-11: Less is morse….

Några dagar senare… Att ta bort det onödiga, att fokusera på det väsentliga. Visst kan det handla om en av våra hojar, som vi fixar inför nästa säsong, men det handlar också om oss själva, att ta bort allt onödigt i oss, att gå mot centrum, och det är Gud i oss, kärleken. För oss är Jesus både kärnan och stjärnan. En frihet. Att åka hoj är en yttre frihet. Bägge friheterna ihop ger sann livsmening.


2015-11-05: Ombygge på G….

Nu skall den ena av våra hojar både ”hottas” upp och även ”strippas” inför kommande säsong! DWR (http://www.dwr.se) & Janne Anderssson i Uppsala har redan börjat förvandlingen. Läs ovan Bibelledord som ledtråd. Blir bl.a en kombinerad solo- samt med möjlighet med snabbfäste för extra sadel för passagerare. Vi får se hur den slutliga förvandlingen blir….


2016-05-29: Nästa häftiga mc-gudstjänst inne i Tierp nästa år

– med rockband, gratis fika och gemensam utfärd efteråt brukar bli fullsatt, så boka in datumet!


2015-07-01: Våga ta hjälp från alko-hålet… 

The Fellowship MM får ibland hjälpa de som fallit från sina ”parkbänkar” (tv-soffor eller barstolar). Vi har erfarenhet från att nått vår ”botten”. Därför blir vi tillfrågade, eftersom vi har lång nykterhet. Under sommaren bedövar sig många med droger inkl. alko-hål. Det som skulle vara fest övergår över tid ofta till konflikter och sedan till misär.

Vi har blivit uppresta genom vår tro och någon genom den livsförbättrande processen genom ”vandringen” med de 12-stegen. Vi avstår från droger då vi har hittat både mening och en lösning, så vi slipper bedöva oss längre, utan kan ofta leva fullt ut med sinnesro. Vi behöver varandra.


2015-06-10: Ny webbadress…

Nu är vår nya webbadress klar (och varje medlems visitkort), glöm den aldrig och den uppdateras varje vecka: http://www.fellowship.nu


2015-06-04: Köp supportertröjan NU!

-Stöder Du vårt uppdrag? Det finns en del supporter T-shirts kvar att köpa av oss. De håller hög kvalitet med ett bra tryck, kostar 150:- och är svarta med brösttryck. Se bild ovan.


2015-05-31: Succe’mc-gudstjänst trots regn – tuffa bikers…

-Nästan fullsatt trots regn blev det i en av de två årliga mc-gudstjänsterna i Tierp idag! Rockbandet ”TMMB” lirade, Mikael Bedrup predikade frimodigt, Joacim Lööv skötte det praktiska och och Matilda Karlsson lirade en Mettalica låt, korvgrillning efteråt samt därefter gemensam kortege till Strömsbergs Bruk, där vallonättlingen Lotta Lund berättade om kolningens historia, för att vi därefter avslutade dagen hos Sara och hennes syster på Strömsbergs Cafe’. Nästa gång är den 30:e augusti i Tierp kl 11. BOKA!!!

Mer info: http://m.svenskakyrkan.se/tierp/mc-gudstjanst

Press har skrivit om förra årets mc-gudstjänst, läs:

1) Arbetarbladet: http://www.arbetarbladet.se/uppland/tierp/mc-gudstjanst-med-mingel-och-rock-n-roll

2) Uppsala Nya Tidning: http://www.unt.se/uppland/tierp/kristna-knuttar-fyllde-kyrkan-3169346.aspx


2015-04-07: Medlem & Bibeln.. 

Du får gärna gratis en Biker-Bibel när vi ses! Våga fråga när Du ser oss på någon träff. Du får gärna också fika med oss. Och Du får självklart också åka med oss. Vi gillar gemenskap och älskar hojar.

För att bli medlem krävs att Du åker med oss ett tag (hangaround), sedan kan Du bli provmedlem under ett år (prospect) för att sedan till slut så är det möjligt att bli fullvärdig medlem med ryggpatch med ett spännande viktigt budskap.