Support

img_0506Under våren 2017 startade vi upp Support Team där Du som åker med bakpå eller kör en amerikansk custom-MC, kvinna eller man, stöttar The Fellowship MM och samtidigt är en del av The Fellowship MM.

Västen med frontmärkena (ryggmärke endast för fullvärdiga members) med vår logga med korset samt en tagg där Support Team och en med Ditt namn visar att Du stolt ingår i vår gemenskap. Den är också det första skeendet för män som hangaround.


  • Uppgifterna kan variera (De utgår från vad Du vill ex: förebedjare, allmänt fix vid våra sammankomster som Open Home eller Church Tour som ex…). Hjälp till när det passar Dig i vårt team.

  • Vad krävs? Att Du är minst 18 år och vill vara med på våra träffar, åka hoj med oss minst två gånger per månad, sålunda är detta ett sätt få del av vår gemenskap utan att engagera Dig så djupt som våra members.
  • Vi vill först lära känna varandra och vi kräver en kristen tro och nykterhet, av hänsyn till oss själva och vår nästa. Du kommer självklart få information om hur hojkulturen och kristen tro fungerar, så Du på ett bra och stolt sätt kan representera The Fellowship. Detta kan också vara början som kommande member om Du är man, ett hang-around steg, men det går givetvis att vara kvar i vårt Support Team.

Guideline för Support Team!

img_0514

I vår Guideline som är för oss alla som har ett uppdrag inom vårt Motorcykel Ministry regleras noggrannt all vår verksamhet, både internt och externt. Detta gäller allt från uppdrag i Support Team, Hangaround, Prospects och för fullvärdiga Members. Här står om allt från antagning, uppförande, åtagande, verksamheter och avtal för uppdragstagare etc.

Denna Guideline, där även vårt syfte och målsättning är angivna, är vår GPS. Om Du är nyfiken på oss, så visar vi den självklart för Dig. På detta sätt vill vi undvika problem, utan istället vara klara vad vi gör och hur vi vill handla, både intern och externt. ( Den uppdaterades 2017-03-04).


T-SHIRTS & COLLEGETRÖJOR

De som ingår i vårt Support TeamSupport bär vår logga på sina västar, Supportprylar och åker med det glada budskapet, evangeliet, ut bland hojåkare.

De har våra svarta kvalitativa Supporter t-shirts till dem som ingår i Support Team, på så sätt hjälper även De till att föra ut budskapet. Också våra collegetröjor håller hög kvalitet, även dessa svarta med vår logga samt texten ”Support” under på vänster bröst, lång ärm.


KEPSAR

-Vad har Du i huvudet, förlåt på huvudet? Vår keps är huvudsaken!