Om oss

HISTORIA!

”The Fellowship for Jesus Christ Motorcykel Ministry, dvs. ”The Fellowship MM” – grundades i april 2015  av Joacim Lööv, Lasse Lindberg och Mikael Bedrup som åkt ihop  tillsammans i andra mc-klubbar.

Nu ville vi skapa ett kristet sammanhang, en gemenskap, som hade ett klart huvudsyfte och en målsättning: att göra Jesus känd, trodd och efterföljd inom mc-kulturen. Members har sedan dess både tillkommit och åkt vidare.


DE FÖRSTA ÅREN…

Vi träffades regelbundet i våra satsningar under namnen: ”The Fellowship MM and friends” och ”The Fellowship MM Sunday Church Tour”.

Vi bjöd in mc-vänner som var nyfikna och som också vill vara i en nykter kristen gemenskap. Många nya kontakter knöts som vi tar med oss in i det ständigt nya.


MOT FRAMTIDEN…

Från 2018 koncentrerar sig The Fellowship MM nu på att skapa ett än bredare kontaktnät så vi kan vara ett betjänande nätverk för customåkande bikers.

Under hojsäsong åks det självklart till träffar och klubbar.

Heja gärna på oss när vi ses! 


Member eller Supporter?

För att bli member krävs ett aktivt deltagande, men för att ingå i Support Team är det lättare att komma med.

  • Det finns olika uppdrag inom Ministryt för män: President, Disciple samt Supporter och Du ingår då i Support Team (sistnämnda för både män och kvinnor. För män kan detta också vara det första steget, som hangaround, därefter Prospect, för att så småningom bli godkänd som fullpatchad member).img_6897
  • Genom vår logotype på västen och via sociala medier framhålls den kristna tron och erbjuder fler att ta del av vårt Ministry.
  • Fellowship har valt en nykter livsstil, dels för att man mår bra av det och dels för att visa på en över tid hållbar livsstil utan bedövning. Vi förordar möten i 12-stegs rörelserna, men Ministryt har ingen koppling till någon annan organisation, samfund eller någon politisk organisation.

Som member skall man ha en egen personlig koppling till en församling, vilket är viktigt för att bibehålla tron.

Fellowship tillämpar den inom hojkulturen vanliga proceduren för män med hangaround (Support Team) Prospect och Fullvärdig members.

Ryggmärket

Som fullvärdig member har man enbart ett stort ryggmärke och som förmedlar vår drivkraft och vår tro på en levande Gud som förlåter, upprättar människor och som erbjuder ett evigt liv. Vi åker custommotorcyklar.

The Fellowship MM tillhandahåller Biker-Biblar och samtal för de som är nyfikna och intresserade av den kristna vägen och livet. För oss är Bibeln vår GPS i livet.

Nyfiken? Vi säger som Jesus: ”Följ med och se!”